ELEKTROTEKNISKA BYRÅN AB / Eller kort sagt EBAB, är teknikkonsulter inom kraft, belysning, tele, data och samband. De har sin bas i Karlstad och har under lång tid varit ett av de mest kompetenta elektrotekniska företagen i landet.

Vi fick i uppgift att se över och ta fram en uppdaterad varumärkesstrategi till företaget som bättre kommunicerar de värden som EBAB står för. I Karlstadsregionen är de välkända, men behovet av en tydligare varumärkesstrategi blev stort när företaget nu växer geografiskt och finns representerade på fler ställen i landet.

Vi ställde frågan: Varför finns EBAB? Och vilket värde skapar ni för era kunder? Från att kommunicera VAD man gör inom vilka affärsområden pratar man nu om HUR man gör och hur det hjälper kunden.

Missionen landade i ”Vår erfarenhet skapar trygga och smarta konstruktioner idag och imorgon”.

Deras erfarenhet är viktig för kunder, medarbetare, potentiella medarbetare och för leverantörer. Erfarenheten gör att konstruktionerna är korrekta och byggprojekten flyter på smidigt. Det är viktigt i dag men också i morgon, eftersom det är ett ständigt pågående arbete som innebär att EBAB är tekniskt uppdaterade med fokus på att fortsätta finnas och växa.

EBAB:s konstruerar från erfarenhet. EBAB konstruerar för hållbarheten, alla, elektrikern, ekonomin, säkerheten, helheten … ja, helt enkelt för dig. Oavsett vilken roll du har. Erfarenhet är viktig både för kunder, medarbetare och potentiella medarbetare. Erfarenheten och kunskapen gör att konstruktionerna är korrekta och de ger ett smidigt flöde i byggprojekten. I dag och i morgon visar EBAB att detta är ett pågående arbete och att de är uppdaterade tekniskt och har ambition att fortsätta finnas och växa.

Det hela sammanställdes i en helt ny företagspresentation som också har en uppdaterad grafisk profil med nya färger och bilder. Vi har också tagit fram rolluper. Bilderna på husen är fotograferade av Peter Jansson för olika projekt i Karlstad.

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Bigtail case EBAB foto Peter Jansson
Bigtail case EBAB Vision
Bigtail case Ebab Foretagspresentation_Hallbarhet
Bigtail case Ebab Foretagspresentation Sakerhet
Bigtail case Ebab Foretagspresentation Ekonomin
Bigtail case Ebab företagspresentation. Rubriken är konstruerar för dig. Bild som föreställer en kvinna som pratar i telefonen.