FRIDHS / Fridhs är en auktoriserad redovisningsbyrå med lång erfarenhet från de flesta branscher. De erbjuder sina kunder redovisningstjänster som löpande bokföring, lönehantering och bokslut men även ekonomisk konsultation och samtalscoachning.

I samband med ett generationsskifte ville man förnya och förtydliga företagets grafiska profil och webbsida. Projektet landade i ny grafisk profil, webb, kontorsprofilmaterial, skyltning av kontoret och rollups.

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Case Fridhs webb

Många av Fridhs kunder är företag vars verksamhet innebär att man inte sitter på ett kontor. Detta faktum ledde fram till grundidén för den nya webben – ”Är du upptagen med annat…”. I bilderna lyfter vi fram exempel på verksamheter där kontorsarbete inte är i fokus.

Målet var att skapa en snygg webb som tydligt visar vad Fridhs har att erbjuda och samtidigt förmedla den servicekultur och trevliga atmosfär som finns hos dem. Här kan du se webben.

Case Fridhs grafisk profil

I den grafiska profilen uppdaterades logotypen och nya färger, grafiska element och typsnitt togs fram. Till detta skapades även en kontorsprofil i form av visitkort, kuvert, brevpapper, korrespondenskort, pärmar etc.

Case Fridhs rollup
Case Fridhs tygkasse profilmaterial