ULVSBY RANCH / Precis som namnet avslöjar är det en ranch och deras fokus är på hästar. Lena och Isak som driver ranchen erbjuder företag och privatpersoner event, fester, ridskola och ridturer.

Ranchen har funnits i nästan 15 år och var till en början en hobbyverksamhet med en dröm att kunna skapa ett bärkraftigt företag. De hoppade därför på projektet ”Tillväxtresan” i Almis Värmlands regi.

Läs mer om våra tjänster

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Ulvsby Ranch logotyp

Vi fick i uppdrag att arbeta med deras varumärkesstrategi, värdegrund och grafiska profil. Profilen har förstärkts genom ny logotyp, bilder, färger och typsnitt. Första steget i marknadsföringen var att nå företag som vill ha en annorlunda kick off, konferens eller teambuildingevent.

Lena och Isaks entusiasm och brinnande intresse för hästar och westernridning ledde oss fram till missionen – Vi håller western levande. Från att tidigare ha arbetat och kommunicerat planlöst, finns nu en röd tråd att hålla sig i. Med de ursprungliga drömmar Lena och Isak haft om det genuina westernlivet, ligger missionen nära hjärtat och har varit lätt att ta till sig. Den är nu en naturlig del i det dagliga arbetet och genomsyrar också de westernaktiviteter och event som Ulvsby Ranch erbjuder sina kunder.

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Ulvsby Ranch visitkort
Ulvsby Ranch webb
Ulvsby Ranch hästtaxi front
Ulvsby Ranch hästtaxi sidan
Ulvsby Ranch matlagning ute
Ulvsby Ranch logotyp tröja
Ulvsby Ranch två ryttare
Ulvsby Ranch sadel på staket