Nå dina kunder

Att ha en uppdaterad, modern webbplats gör att dina kunder hittar dig lättare. Och de allra flesta köp idag görs efter att man kollat företaget, produkten eller tjänsten via webben. Den trenden känner du säkert igen dig i och den har varit tydlig under många år. Men med rådande restriktioner, om fysiska möten, för att minska smittspridning är det nu ännu viktigare att kunna nå kunderna digitalt.

Det är enkelt

För att göra det enkelt att skapa din första webbplats eller modernisera din befintliga webbplats har vi tagit fram en lösning där man via moduler enkelt att snabbt kan skapa en webbplats för företaget. Med en trevlig och tydlig presentation av företaget och era produkter/tjänster och tydlig kontaktinformation har du tagit ett stort steg. Det hjälper ditt företag att synas och sticka ut bland konkurrenterna. Och självklart är lösningen anpassad för användning både på datorer och i mobiler och enkel att redigera. Vill du börja enkelt och ändå ha en plattform att växa i så är detta en perfekt lösning.

Hur går det till?

En offline version av webben sätts upp. I denna bygger vi upp de sidor ditt företag behöver. Därefter fyller vi sidorna med dina bilder, din text, din logotyp och färger mm. När vi gemensamt är nöjda publicerar vi den. Vi utbildar dig så att du enkelt kan redigera innehållet själv framöver. Men givetvis kan vi hjälpa dig om du hellre vill att vi sköter det. Och innan detta får du såklart en offert som du beställer arbetet utifrån.
Pris från 25 000 kr exkl moms. I detta ingår drift och ett års underhållsavtal.

Att investera i en ny modern webbplats kommer att gynna dig nu. Och även i framtiden, när världen återgått till en mer normal vardag. Det säger trenden som fanns redan innan pandemin.

Slå gärna en signal eller skicka ett mail så kan vi prata igenom dina behov!

 

HÖR AV DIG TILL

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

PS Behöver du hjälp med annan typ av marknadsföring så erbjuder vi förstås det också. 😉 😊