En webb är ofta det första och ibland det enda intrycket en potentiell kund har av ditt företag eller din organisation. Självklart är det personliga mötet också viktigt, men många använder framför allt webben som informationskälla när de ska hitta och utvärdera alternativ samt fatta beslut.

En webb för både SEO och besökaren

Därför är det viktigt att webben förmedlar en bra känsla som speglar er som företag eller organisation. Den behöver vara väl strukturerad och lätt att hitta på. Det gör det lätt för besökaren att förstå vad ni står för och kan erbjuda. Samtidigt ska den generera en bra SEO (sökmotoroptimering) vilket ställer krav på bl a struktur, innehåll, kodning etc. Vi hjälper er med detta.

Vi hjälper dig hela vägen

Strategi, struktur, funktion, webbdesign, webbcopy, bilder/filmer och annat innehåll, utbildning i hur du jobbar med din hemsida, säkerhet och tekniskt underhåll. Tillsammans anpassar vi projektet utifrån dina förutsättningar och önskemål. Låt oss sköta hela processen eller bidra själv med vissa delar.

Kika gärna in några av våra kunder som vi har gjort webbar till: Carlhag,  Finnskogen – vägen till världsarv, Lek och Lån, Nordic Medtest, Karlstad CCC, SM i Friidrott, Calamo, IF Göta: Spring tillsammans, Carlstads Advokatbyrå

 

Vad kostar en webbplats?

Till alla tjänster

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se