En webb är ofta det första och ibland även det enda intrycket en potentiell kund har av ditt företag eller din organisation. Självklart är ofta det personliga mötet också en viktig del, men många använder framför allt webben som informationskälla när de ska hitta och utvärdera alternativ samt fatta beslut.

Känsla och sökord

Därför är det viktigt att webben förmedlar en bra känsla som speglar er som företag eller organisation. Den behöver innehålla väl strukturerad och lätthittad information som gör det lätt för besökaren att förstå vad ni står för och kan erbjuda. Samtidigt ska den generera en bra sökmotoroptimering vilket ställer krav på bl a struktur, innehåll, kodning etc. Vi hjälper er med detta.

Vår process

För att ta fram en ny webbplats jobbar vi utifrån en process med sex steg. Avstämning sker efter varje delsteg för att säkerställa att vi gemensamt är nöjda och överens om att målet med varje steg är uppfyllt. De huvudsakliga faserna i projektet är; Struktur, Text och design, Webbutveckling, Bilder och filmer, Testning och slutligen Driftsättning.

Här kan du se några av våra kunder som vi har gjort webbar till; Nordic Medtest, Karlstad CCC, SM i Friidrott, Calamo, IF Göta: Spring tillsammans och Carlstads Advokatbyrå.

 

Vad kostar en webbplats?

Till alla tjänster

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se