HANDELSKAMMAREN VÄRMLAND / Handelskammaren Värmland är en regional och obunden näringslivsorganisation som finansieras och styrs av sina medlemsföretag. Medlemsföretagen finns i alla branscher, storlekar och kommuner i Värmland.

Handelskammaren Värmlands uppdrag är att boosta det Värmländska näringslivet och att ha koll på hur näringslivet mår. Vi har hjälpt till med att visualisera deras framtagna studie om hur globalt Värmland är. Här redovisas bland annat utveckling inom till exempel gränshandel, arbetspendling, flygande, utlandsägda företag, export och import. De ville ha en helt digital populärversion av den omfattande och komplexa studien för att kunna sprida den vid direkta möten, på webben och i sociala medier. Uppdraget landade i att leta efter nyckelfakta och förenkla för att visa helheten med korta texter och tydliga diagram och illustrationer.

Vad kännetecknar det Värmländska näringslivet? Självklart en mängd aspekter som den globala aspekten – att Värmland ligger i den bioekonomiska toppen och mycket mer. För att på ett enkelt sätt kunna förmedla det har vi i en superkomprimerad presentation illustrerat det som Handelskammaren vill lyfta fram .

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se