Bigtail reklambyrå, Eva Överström, Peter Jansson, Maria Saxén och Niklas Niord

Vi älskar att
hjälpa våra kunder

Den självklara inställningen, vi gillar våra kunder. Hos oss är det alltid korta beslutsvägar och vi är snabba till lösningar. Du når oss på det sättet du själv vill och du kan ha en kontakt eller lära känna oss alla lika bra.

Vi är, som vi tycker, precis lagom stora

Tillräckligt många för att ha kapacitet för större uppdrag, men fortfarande så små att varje kontakt med oss blir personlig. Vi har riktigt bra samarbetspartners som vi kopplar in i de projekt som behöver det och som blir bättre då. Inget konstigt och helt självklart. Och förstås kul.

Vi tycker om och respekterar våra leverantörer. Vi behöver er. Ni behöver oss. Vi förstår att er verksamhet behöver vara lönsam, precis som vi vill att vår ska vara. Vi betalar alltid era fakturor i tid.

Våra kunder (😊 ni är vårt allt) Vi älskar att hjälpa våra kunder. Vi tar inga överpriser eller utnyttjar situationer. Vi låser inte in er i långa avtal. Vi jobbar för att alla våra relationer ska kännas bra i magen – både vår och er.

Lyckliga medarbetare

Detta är alltså vi. Vi vill jobba tight och ärligt. Vill göra bra jobb och hjälpa våra kunder att nå sina mål och vi ser alltid till att leverera ett värde. Vi tror också på att bra värderingar, schyssta relationer och arbetsmetoder främjar det egna arbetsklimatet. Vi är förstås anslutna till Ett jämställt Värmland: ”Vi har 100 % jämn könsfördelning i ägande, arbete och med lika lön. 100 % delat ansvar för både jobb och ”marktjänst”…” Det här bidrar till att vi lever upp till vårt motto: Lyckliga medarbetare!

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se