KARLSTAD CCC / Karlstad Congress Culture Centre eller kort sagt Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar. De arrangerar kongresser, konferenser och event som konserter och olika föreställningar. Huvudmålgruppen är bokare av kongresser och konferenser och en sekundär målgrupp är allmänheten som är intresserad av konserter och andra föreställningar. Till öppnandet togs det fram en grafisk profil och en webb som de nu kände behövde moderniseras och bättre stämma överens med känslan vid ett besök i huset – rymd, sol och värme.

Färgerna, grafiska element och bildmanér har alla utgått från dessa ord tillsammans med husets arkitektur och dess omgivning för att skapa en helhet i den nya grafiska profilen.

Webben designades och utvecklades med den grafiska profilen som grund och en ambition att skapa en webb som är inspirerande men också enkel att navigera. Vi skapade funktioner för att hitta lämpliga lokaler för en kongress eller konferens, formulär för att skicka in offertförfrågningar och genvägar för att hitta kontaktuppgifter som underlättar för kongress- och konferensbokare. För allmänheten byggdes en sökfunktion för att enkelt hitta kommande evenemang. Kika gärna på webben här!

Läs mer om våra tjänster

 

Liknande case / Finnskogen – vägen till världsarv

Liknande case / SM i friidrott

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Karlstad CCC grafisk profil design
Karlstad CCC visitkort, grafisk profil
Karlstad CCC illustration grafiskt manér
Karlstad CCC färger grafisk profil

Rymd, sol och värme

Karlstad CCCs profil hämtar upp färger som på något sätt lyfter den rymd, sol och värme som finns representerade i eller runt huset.

Karlstad CCC webb
Karlstad CCC infographic fakta illustrationer
Karlstad CCC infographic fakta illustrationer
Karlstad CCC kockar
Karlstad CCC entréhall