METSÄ TISSUE, KATRIN / Katrin är Europas ledande mjukpappervarumärke inom offentlig miljö och en del av den finska Metsäkoncernen. De tillverkar och säljer handtorkpapper, toalettpapper och diverse torkpapper till industrimiljöer med tillhörande dispensrar.

Vi jobbar i ett mycket nära samarbete med Katrins skandinaviska marknadsavdelning och fungerar mer eller mindre som en inhousebyrå åt dem. Snabb service men också eftertanke och ifrågasättande är viktiga komponenter vi levererar till dem för att de hela tiden ska vara framgångsrika i sin marknadsföring.

I kombination med de snabba insatserna jobbar vi även med mer långsiktiga strategiska projekt. Säljkampanjer, koncept- och produktlanseringar, webb, sociala medier, förpackningsdesign, produktkataloger och mässmaterial är exempel på produktioner vi levererar.

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

Maria Saxén Bigtail reklambyrå i Karlstad

”Så många år av samarbete
och fortfarande lika roligt.”

Maria Saxén, Art Director, efter närmare 20 år med varumärket Katrin.

Vi producerar mängder av material för digitala kampanjer. Det kan vara artiklar som publiceras på grossisters hemsidor, mailutskick samt banners och digitala säljblad som ska locka till produktköp. För att hålla ihop kommunikationen så producerar vi även material till Katrins grossisters sociala kanaler som LinkedIn, Facebook och Instagram.

Klädd för arbetslivet! En kampanj för Katrins nya förpackningsdesign. Designens fungerar som en uniform som tydligt visar var pappret ska användas och vilken hållare som passar. De blir som en arbetskamrat till servicepersonalen.

Case 3D-miljö Metsä Tissue, Katrin
Case annonser Metsä Tissue, Katrin
Case Metsä Tissue, Katrin give away papperskasse