Fotorealistiska produktbilder och miljöbilder. Stillbilder eller rörliga sekvenser. Med 3D har du fler möjligheter, och det är mycket lättare att få fram både detaljer och unika miljöer än med foto. För att få fram just det som passar till din marknadsföring är det egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Ta gärna en kontakt så berättar vi mer, hos oss är första mötet alltid kostnadsfritt.

Med 3D blir det både flexibelt och konsekvent

3D-bilder är ett bra alternativ om du vill ta fram en produktbild, miljöbild eller något annat för din marknadsföring. Kanske har du en produkt som bara finns på ritningsstadiet som du behöver visualisera. Det är också flexibelt eftersom det går att göra förändringar i bilden allt eftersom produkten utvecklas. Har du ett material som det är viktigt att det visas rätt så är 3D-tekniken outstanding, både när det gäller ytskikt, färger och material. Polerad metall – inga fler oönskade repor, dammkorn eller blänk från fotoblixtar.

Animation ger det där extra

Är produkten lika intressant på baksidan? Insidan? Vill du fokusera på specifika detaljer och kanske zooma in? Inga problem. En produktbild kan man rotera så det går att se den från alla möjliga håll. När vi väl har tagit fram en 3D-modell på din produkt så är det inga svårigheter att få ut bilder från olika vinklar och håll. Eller olika ljussättningar och bakgrunder eller kanske en rotation 360°.

3D-miljöer – fler möjligheter än fotografering

Att hitta bra miljöer inför fotograferingar kan vara både kostsamt och en utmaning. Med 3D blir det enkelt att bestämma var din produkt ska placeras. I ett supermodernt kök eller på havsbotten, superrealistiskt eller mer skissbetonat. I miljön kan du sen röra dig och få ut bilder från olika vinklar och även göra ”åkningar” så du får en filmad sekvens.

Här kan du se 3D-bilder för Katrin.