Ett helhetsgrepp om marknadsföringen på din webb och i valda digitala kanaler kräver en hel del arbete. Kanske känns det svårt att greppa det nya digitala landskapet med webbsidor, sociala medier, banners, SEO mm? Eller har du svårt att komma på idéer eller hinna med att producera innehåll till din digitala marknadsföring?

Men det behöver inte vara svårt. Att ha en bra struktur och planering hjälper dig mycket på vägen i din digitala marknadsföring. Och som en del i det, såklart vettigt satta mål. Det mesta är mätbart vilket gör att det går att följa upp resultaten av genomförda insatser. Med en bra struktur hänger också de olika delarna i den digitala marknadsföringen ihop och det går att följa upp hur delarna samspelar för att ge resultat.

Ett par tips som du kan starta med själv

De flesta affärer som görs idag innefattar minst ett besök på webben. Börja med att fundera på hur din webbplats fyller dina kunders och dina egna behov och önskemål. Har du ingen webb så tänk igenom och överväg om du kanske borde ha en.

Fundera också på var de som du vill nå finns. Det kan ju handla om både nya och befintliga kunder eller kanske intressanta personer i rekryteringssyfte. Är sociala medier rätt ställe? Besöker de några speciella branschsajter som du kan annonsera på? Dessa frågor ger dig en bild av var ditt företag bör finnas och synas. Det hjälper dig att lägga kraften och resurserna på rätt ställe.

Finns du redan på sociala medier? Vilka har du valt? Tänk igenom vilka sociala kanaler som är rätt för ditt företag.

Vill du ha hjälp?

Har ditt företag behov av en ny webbplats? Eller behöver din befintliga webb bli mer sökbar och uppdaterad med nya funktioner, ny design och nytt innehåll? Vill du börja marknadsföra dig digitalt men har svårt att komma i gång?

Vi kan hjälpa dig med allt från att ta fram en strategi för din digitala marknadsföring, designa och utveckla din webbplats till att producera idéer eller innehåll till dina kanaler.

Hör av dig och berätta mer om din situation och dina behov.

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se

 

Till våra case

Till andra kundsituationer