Visar du upp ditt företag på ett konsekvent sätt så är det mycket troligare att det uppfattas som kompetent och trovärdigt. En grafisk profil ska spegla ditt företags värderingar och tjänster på ett bra sätt. Den grafiska manualen är ett hjälpmedel och ska vara är lätt att följa.

Vad är en grafisk profil?

En grafisk profil visar till exempel ditt företags logotyp, färger, typsnitt, typografering, bildmanér, grafiska element och formspråk.

Och vad är en grafisk manual?

Den grafiska profilen dokumenteras oftast i en grafisk profilmanual. Vissa företag vill ha en mer omfattande manual och även visa t ex visitkort, dokumentmallar, mailsignatur, presentationer, annonser, sociala medier, webb, profilkläder, give aways, bilstripning, skyltar och mycket annat.

Ny profil eller redesign?

Har du en profil som fungerar i vissa delar men du vill justera eller uppdatera den? Den kanske helt saknar regler kring det digitala användandet?

Digital grafisk profil

Är det i den digitala världen ditt företag syns mest? Oavsett svaret så behöver din grafiska profil ha med det digitala i sitt tänk. Det kan vara färger anpassade för webben eller en logotyp som fungerar på din hemsida och på sociala medier.

Läs om arbetet med Karlstad CCC

Här kan du titta på InnebandyFlex

Kika på Westcon

 

Vad kostar en grafisk profil?

Till alla tjänster

 

VILL DU VETA MER?

Niklas Niord
Projektledare
070-60 60 420
niklas@bigtail.se